Faq

Waarom zou ik mijn verzekering niet online afsluiten op een vergelijkingssite?

Een verzekering is geen energiecontract. Als je schade hebt, is het van cruciaal belang dat jouw verzekeraar je de schade ook echt uitbetaalt. Daarnaast zijn verzekeringsproducten complex. Onze specialisten kennen de beste producten uit de hele markt en geven je een goed advies.

Is overstappen van mijn huidige tussenpersoon/ intermediair moeilijk?

Nee, overstappen is eenvoudig en snel geregeld. Vul je mail en telefoonnummer hierboven in, en wij regelen de rest!

Hoe kan het dat jullie binnen 24u uitbetalen bij schade?

Wij hebben een team van schadebehandeling specialisten die de schade direct voor je mogen afhandelen. Hierdoor hoeft het dossier niet door het traject via de verzekeraar (dit duurt vaak meerdere weken).

Mijn verzekeringen zijn ondergebracht bij de verzekeringsadviseur die mijn ouders ook hadden. Dat zal dus wel goed zijn?

Als je een film kijkt, haal je dan ook nog videobanden bij de videotheek?

Ik heb geen zin om over te stappen. Volgens mij heb ik daar veel papierwerk aan?

Snappen wij, daarom regelen wij het meeste voorwerk en werken wij 100% online.

Ik snap niks van verzekeringen, polissen en voorwaarden.

Dat snappen we. Het is ook best saai, maar het is wel belangrijk dat het goed is geregeld – en daar zijn wij voor. Wij doen het regelwerk, en houden je op de hoogte met samenvattingen van al je polissen in je online dossier.

Kan ik bij jullie ook een losse verzekering afsluiten?

Nee, je moet bij ons minimaal 3 polissen hebben lopen. Waarom? Wij staan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Daarnaast kunnen wij niet onze service geven voor minder dan 3 polissen. Gelukkig heeft het gemiddeld huishouden zo’n 7 verzekeringspolissen lopen, dus is minimaal 3 polissen bij ons onderbrengen voor iedereen haalbaar.

Even snel een check doen? Neem contact op.